• De technische commissie is blij te vermelden dat Peursum de gehele technische en medische staf voor Peursum 1 & 2 voor het komende seizoen (2024 – 2025) heeft vastgelegd. Naast de verlenging van Hans Harmans (hoofdtrainer Peursum 1) en Ron Vastenouw (hoofdtrainer Peursum 2) is de verdere staf ook ingevuld voor beide elftallen.

  Helaas nemen we aan het eind van het seizoen afscheid van Andre Korevaar, die vele jaren leider is geweest van zowel het eerste als het tweede elftal. . Marc Barten, de huidige leider van het tweede elftal, zal het leiderschap van Andre overnemen bij het eerste. Daarnaast zal Marc keeperstraining blijven verzorgen en zal hij Hans gaan assisteren tijdens de trainingen. Erik Donk blijft aan als vlagger van het eerste.

  Bij het tweede elftal heten we Martin Rietveld en Rene Hocks welkom! Martin Rietveld zal de taken overnemen van Marc Barten als leider. Rene Hocks zal het vlaggen voor zijn rekening nemen.

  Ook zijn we blij te vermelden dat Arie de Waard, verzorger van Peursum, het contract met een jaar heeft verlengd. Daarnaast zal Aart Vos volgend seizoen Arie ondersteunen en vervangen op dagen dat Arie niet aanwezig is. Met deze welkome toevoeging is ook de medische staf compleet!

   

  Met sportieve groet,

   

  Technische Commissie Senioren

rfwbs-slide