Vacature trainer 2e elftal dames voetbalvereniging Peursum

Wij zijn met ingang van het komende seizoen (2017-2018) op zoek naar een ambitieuze trainer voor het 2e elftal van de dames. De Damesafdeling bestaat vanaf het huidige seizoen weer uit twee teams en om verdere groei op termijn mogelijk te maken willen we het niveau van het 2e elftal samen met dat van het 1e elftal verder ontwikkelen. Het 2e elftal van de dames speelt op zaterdag en komt uit in de vijfde klasse, Zuid 1.

Taken trainer Dames 2:

Verzorgt twee keer per week (dinsdag- en donderdagavond) de training voor de dames van het 2e elftal, waarbij het onze voorkeur heeft om de trainingsstof, in goed onderling overleg, met de begeleiding van het 1e elftal af te stemmen.Begeleiding, aansturing en coaching van het 2e elftal van de dames tijdens de wedstrijden, daarbij uiteraard ondersteund door een enthousiaste leidster vanuit de vereniging.Deelname aan structureel overleg tussen trainers (oudste jeugdcategorie meiden, 1e elftal dames) en met de Dames-/meisjescommissie.Draagt in overleg met de Dames-/meisjescommissie en de begeleiding van het 1e elftal zorg voor een gerichte doorstroming van de (jeugd)spelers.

 

Wat verwachten wij:

Minimaal in bezit van het diploma junioren trainer en/of bereid om een passende trainerscursus te gaan volgen.Duidelijke tactische bespreking en coaching.Kennis van voetbaltechniek, speelvarianten en opstellingen.Communicatief en contactueel sterk.Flexibel.

 

Wat bieden wij:

Een passende vergoeding en de mogelijkheid tot het behalen van een KNVB trainersdiploma.Goede trainingsfaciliteiten (waaronder twee kunstgrasvelden).Een ambitieuze en gezellige voetbalvereniging, die het meisjes- en damesvoetbal naar een hoger niveau wil brengen en in alle leeftijdscategorieën spelaanbod wil creëren voor meisjes en dames.Wanneer u ervan overtuigd bent de perfecte kandidaat voor deze functie te zijn, dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet. Om te solliciteren kunt u een motivatie en CV mailen gericht aan onze Dames-/meisjescommissie. Het e-mailadres is:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.