Tijdens de laatste ALV in december 2019 heb ik aangegeven per 1 april 2020 te stoppen als secretaris van de vereniging. Mijn man en ik verwachten een baby in mei.

Sinds 2014 ben ik actief als vrijwilliger van onze mooie club. Bijna 5 jaar lang heb ik de functie als Secretaris met veel plezier mogen vervullen. Dit is een leerzame periode geweest.

Ik kom momenteel in een andere fase van mijn leven waarin ik werk, een gezin(uitbreiding) en vrijwilligerswerk wel graag blijf combineren. Op het gebied van vrijwilligerswerk doe ik een stapje terug door af te treden als bestuurslid.

Helemaal uit beeld bij de club ben ik zeker niet! Samen met mijn vader, Gerrit Zwijnenburg, pak ik het Wedstrijdsecretariaat op. Ik zal de vacature van Wedstrijdsecretariaat Jeugd gaan invullen waar Gerrit dit voor de Senioren voor zijn rekening neemt. Samen zullen we versterking gaan zoeken voor ons team zodat kennis en de hoeveelheid werk verdeeld kan worden. Ook blijf ik graag nog actief betrokken bij diverse commissies zoals o.a. de redactie.

Mijn man is co-leider bij een seniorenelftal en dus ook regelmatig te vinden op het Sportpark. Ik hoop in de toekomst natuurlijk vaak met de kinderwagen langs de lijn te kunnen staan op ons schitterende nieuwe complex.

Ik ben de vereniging, de leden en de vrijwilligers erg dankbaar voor de afgelopen jaren en hoop hier nog jaren aan vast te mogen plakken als vrijwilliger! Ik heb enorm veel respect voor eenieder die zich op welke manier dan ook inzet (of heeft ingezet) voor onze prachtige club en wil jullie daar allemaal voor bedanken!

Complex voorlopig gesloten

Voorlopig geen trainingen en geen wedstrijden