• Van Noordenne Logo
 • Logo Rabobank
 • Stout Logo

VR1 zoekt grensrechter en/of leider
Voor Peursum Vrouwen 1 zijn we voor seizoen 2016-2017 nog op zoek naar een grensrechter en leider (man of vrouw). Een dubbelfunctie leider/grensrechter is uiteraard ook bespreekbaar. Bent u, of kent u iemand die interesse heeft? Dan kunt u voor meer informatie contact opnemen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voetbalschoen Roze

 


Scheidsrechters gezocht

De teams staan op het veld.
De aanvoerders lopen naar de middenstip om elkaar de hand te schudden.
Ze zijn er klaar voor om een mooie pot voetbal op de mat te leggen.
Maar er ontbreekt iemand...
De man met de fluit.
Hoe kan er nou afgetrapt worden zonder scheidsrechter?
Dat is toch verrekte lastig...

Het is een probleem waar V.V. Peursum het aankomende seizoen tegenaan kan gaan lopen bij thuiswedstrijden. Een gebrek aan scheidsrechters !!!!
Voor het aankomende seizoen zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om zeker in de lagere senioren elftallen een wedstrijd te fluiten. Met de bezetting die we nu hebben kan het voor gaan komen dat 1 van de spelers van het elftal de wedstrijd zelf moet gaan fluiten. Dit zullen wij altijd proberen te voorkomen, maar als het niet anders kan............

Meld u daarom aan als Scheidsrechter binnen onze vereniging en help hiermee jezelf, maar ook je club.
Voor meer info neem je contact op met:

Richard Ooms, Scheidsrechterscommissie V.V. Peursum
T. van Amerongenstraat 7
3381 AZ Giessenburg
Tel: 0651-703062
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Knvb scheidsrechters

 


Heb je nog wat vrije uurtjes over en wil je je hard maken voor Voetbal Vereniging Peursum? Kom dan de kledingcommissie versterken!
De kledingcommissie is verantwoordelijk voor alle (sport) kleding binnen vv Peursum. Dit betekent niet alleen het uitgeven van (elftal) kleding & tassen aan het begin van het sportseizoen en het innemen aan het einde van het seizoen, maar bijvoorbeeld ook iets creatiefs verzinnen voor de 'kleding' pagina op de website van Peursum en dit actueel houden. Daarnaast zal je regelmatig brieven en e-mails moeten opstellen en versturen. Het zijn leuke en afwisselende activiteiten binnen een enthousiast team!

Is dit iets voor jou? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk tot gauw!

Foto kledingcom oproep 

 


 

Peursum 2 zoekt grensrechter
Voor Peursum 2 zijn we op zoek naar een grensrechter voor het aankomende seizoen. Bent u of kent u iemand die interesse heeft, of zou u graag wat meer informatie willen? Dan kunt u een e-mail sturen naar de Technische Commissie van Peursum:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vlag grens


Oproep vanuit de kantinecommissie van Peursum

Het seizoen 2015-2016 loopt ten einde. De kantinecommissie is voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar mensen die af en toe achter de bar of in de keuken willen staan en/of willen helpen met het schoonmaken van de kantine, want vele handen maken licht werk!

Kantinecommissie

 


 

Peursum zoekt dames en meiden!

Wij (de dames van vv Peursum) zijn op zoek naar dames die op zaterdag willen voetballen.

Een aantal jaar terug had vv Peursum 2 dames teams, in verband met onvoldoende dames werd dit helaas terug gebracht naar 1 team. Aankomend seizoen gaan we weer met 2 teams starten. Om een optimale bezetting voor beide teams te kunnen garanderen zijn we op zoek naar versterking.

Op dit moment speelt dames 1 4e klasse. De ambities liggen hoger en gezien de kwaliteiten van de meiden die overkomen uit de jeugd, is dit zeker mogelijk!

Het doel is om 1 prestatie team en 1 team voor de gezelligheid op te zetten, zodat er voor ieder wat wils is. De teams bestaan uit gezellig en enthousiaste meiden uit de omgeving in de leeftijd van 16 t/m 28 jaar.

Lijkt het jou wat om in teamverband (dus gezelligheidJ) te sporten, kom dan gerust een keertje kijken of mee trainen op dinsdag en/of donderdagavond van 20.00 tot 21.30. Iedereen is welkom, ongeacht voetbal ervaring of leeftijd!

Peursum VR1 2015 2016

 


 

mededelingen

Complex voorlopig gesloten

afgelastingen

Voorlopig geen trainingen en geen wedstrijden

klik hier voor meer info

Vacatures

Wij zijn op zoek naar jou!

[FOUNDATION SPONSORS]

Foundation sponsors

 • Adminance Logo
 • Aenr Logo
 • Albert Heijn Logo
 • Electro World Logo
 • Hak Installatieservice Logo
 • Hoogenboezem Logo
 • Logo Asian Delight
 • Nooteboom Logo
 • Peinemann Logo
 • Plein2 Logo
 • Rabobank Logo
 • Sportshop Vlot Logo
 • Stout Logo
 • Van Noordenne Logo

LAATSTE NIEUWS - Vrijwilligers gezocht...

Contact

Voetbal Vereniging Peursum

Sportplein 1

3381 LL Giessenburg

0184 - 65 17 19

secretaris@vvpeursum.nl

© 2018 - 2020 | Ontwikkeld door COMMPRO