• Bezoekadres

  Voetbal Vereniging Peursum
  Sportplein 2 C
  3381 LL Giessenburg

  Tel.: 0184 651719
  E-mail: secretaris@vvpeursum.nl

 • Vertrouwenscontactpersoon

  VV Peursum wil een voetbalvereniging zijn waar iedereen zich veilig en welkom voelt. Toch kan het gebeuren dat iemand dat anders ervaart. Wij willen dit als club graag weten en jou daarbij ondersteunen. 

  Dit kan gaan om: pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie, bedreiging, gewelddadig gedrag. Je kunt ook andere problemen ervaren waardoor je niet kan zijn wie je bent, of je kunt je buitengesloten voelen.

  Je kan zelf met deze punten te maken krijgen maar je kan het ook bij een ander zien gebeuren. Ook dan (als coach, trainer, begeleider, medesporter of ouder) nodigt VV Peursum jou uit om contact te leggen met de Vertrouwenscontactpersoon (VCP). 

  Wat doet de VCP?

  De VCP zal naar jouw verhaal luisteren en samen met jou kijken wat verdere stappen kunnen zijn. Soms is iets op te lossen binnen de vereniging, maar soms is het verstandig om er andere deskundigen bij te betrekken. Dit zal altijd in overleg met de melder gebeuren. De VCP is onafhankelijk. 

  Wie zijn de VCP’s van VV Peursum? 

  Naam Tel. Mail
  Martin de Lange 06 - 48585838 martin@byggnad.nl

  Dennis van Baaren   dennisvanbaaren@hotmail.com

  Momenteel wordt er nog gezocht naar een 2e (vrouwelijke) VCP’er. 

  Ik wil graag de VCP (vertrouwenscontactpersoon) inschakelen, hoe werkt het?

  - Je neemt contact op, telefonisch, of per e-mail.

  - We maken zo snel als mogelijk een afspraak.

  - Luisterend naar je verhaal, gaan we samen bekijken wat voor jou de beste oplossing is.

  Altijd gaan we uit van jouw situatie en van wat jij belangrijk vindt. Jij mag aangeven waar je de afspraak wilt laten plaatsvinden. De informatie zal met niemand worden gedeeld, zonder dat jij daarvoor toestemming hebt gegeven. 

rfwbs-slide