Vacature hoofdtrainer A-selectie voetbalvereniging Peursum

Voor het eerste senioren elftal zijn wij met ingang van het komende seizoen (2018 - 2019) op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer voor de A-selectie. Het eerste elftal speelt op zaterdag en komt dit seizoen uit in de 4e klasse D- Zuid 1.

Taken hoofdtrainer A-selectie:

• Verzorgt twee keer per week (dinsdag- en donderdagavond) de training voor de A-selectie.
  • Begeleiding, aansturing en coaching van het eerste elftal tijdens de wedstrijden.
  • Deelname aan structureel overleg tussen trainers (trainer B-selectie en JO19).
  • Zorg dragen voor een gerichte doorstroming van de (jeugd)spelers.

Wat verwachten wij:

• Minimaal in het bezit van het diploma KNVB licentie UEFA-C, voorkeur voor UEFA-B.
  • Duidelijke tactische bespreking en coaching.
  • Kennis van voetbaltechniek, speelvarianten en opstellingen.
  • Communicatief en contactueel sterk.

Wat bieden wij:

• Een passende marktconforme vergoeding.
  • Goede trainingsfaciliteiten ( waaronder kunstgrasvelden ).
  • Een ambitieuze voetbalvereniging.

Wanneer u ervan overtuigd bent de perfecte kandidaat voor deze functie te zijn, dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet. Om te solliciteren kunt u een motivatie en CV mailen naar onze Technische Commissie.