Beste leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en andere belangstellenden,

De sponsorcommissie heeft op 23 maart jl. tijdens de sponsoravond de VV Peursum Foundation geĆÆntroduceerd, en in het programmaboekje van de Wout Bor Penaltybokaal is het logo al vermeld. Vanaf begin juni zullen er diverse uitingen van de VV Peursum Foundation worden getoond in de media, op social media en uiteraard ook op ons sportpark. Met deze berichtgeving wil de sponsorcommissie iedereen informeren over wat de VV Peursum Foundation nu precies inhoudt.

De Foundation is de interne tenaamstelling die de sponsorcommissie in samenspraak met het bestuur gegeven heeft aan het hoofdsponsorschap voor de jeugdafdeling van onze vereniging.  Waar normaal een bedrijf als hoofdsponsor fungeert, is dat bij ons de VV Peursum Foundation geworden.

Het logo van de Foundation zal dan ook op de tenues van in ieder geval de A1 worden gedrukt. Diverse bedrijven participeren in deze Foundation door middel van een sponsorschap.
Via speciale reclamedoeken langs het B-veld en via diverse communicatiekanalen en diverse andere uitingen worden deze bedrijven zeer binnenkort uitvoerig en goed zichtbaar kenbaar gemaakt.

vv Peursum Foundation

Het doel van de VV Peursum Foundation is tweeledig:

1. Sponsoring VV Peursum
Natuurlijk willen wij als sponsorcommissie sponsoren binnenhalen en behouden. Sponsoring is een belangrijke inkomstenbron en wij zijn erg blij dat we via de Foundation in staat zijn extra sponsorinkomsten te genereren zodat wij ook naar de toekomst toe een financieel gezonde vereniging kunnen blijven.

2. Maatschappelijke betrokkenheid
Als vereniging willen we ook om ons heen kijken en onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. We willen en kunnen onze ogen niet sluiten voor nare gebeurtenissen om ons heen!

Een deel van de sponsorinkomsten van de Foundation zal worden geschonken aan een goed doel. Met meerdere goede doelen zijn hierover gesprekken geweest. De sponsorcommissie heeft voor het eerste jaar (seizoen 2016-2017) bepaald dat Stichting Leergeld Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, (zie ook www.leergeldav.nl) een schenking zal krijgen. Om een indruk te krijgen wat deze stichting doet, hieronder een citaat vanuit hun website:

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiƫle redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Zij biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. We helpen kinderen en ouders in de gemeenten Gorinchem, Leerdam, Molenwaard, Lingewaal, Giessenlanden, Hardinxveld Giessendam en Zederik.

Het bedrag van de schenking zal afhankelijk zijn van het aantal Foundation sponsoren. Uiteraard zal de media opgezocht worden als we de checkoverhandiging doen. Dit zal rond september 2016 zijn.

De jaren erna zal de sponsorcommissie in samenspraak met de Foundation-sponsoren per jaar een goed doel gaan benoemen. De insteek van de sponsorcommissie is dat het goede doel affiniteit heeft met de lokale omgeving, met sport en met jeugd.

Als vereniging mogen wij trots en blij zijn dat wij de Foundation gerealiseerd hebben. Het doet ons als sponsorcommissie goed dat wij namens onze mooie vereniging ook een goed doel kunnen ondersteunen!

Heb je vragen over de Foundation of heb je interesse in sponsoring, dan kun je je wenden tot de sponsorcommissie via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Co-sponsoren

Foundation sponsoren